Szerdai menü

2016. április 20.
Palóc leves
Húsleves
Hideg erdei gyümölcsleves
Ropogós bundás rántott tengeri halfilé
Majonézes burgonya saláta, rizzsel
Margaríta csirkemell fetasajttal
burgonyapürével, vitamin salátával
Házi túrógombóc
édes tejföllel, szeder szósszal
Olasz fokhagymás tejszínes zöldségragu tojással, pennetésztával
Különleges pácolt csirkesaláta
bulgurral, vagy rizzsel
Magvas reform bundás csirkecsíkok
bulgurral, vagy rizzsel
Babfőzelék, Burgonyafőzelék, Finomfőzelék, Kelkáposzta főzelék, Krumplifőzelék, Paradicsomos káposzta, Sárgaborsó főzelék, Sóska, Spenót, Spenótfőzelék, Tarkabab főzelék, Tökfőzelék, Zöldbab főzelék